SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen <a href="https://servicecashadvance.com/">https://servicecashadvance.com</a> “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas for every single pelasget elizabeth teritorit te Shqiperise se sotme myself grupet protoilire(pelazge) te Italise se jugut nga ku gjeneroi edhe miti i Herkulit

Loan application Recommendations FORMFirst title. Center name. 2) Intercourse. 3) Amount borrowed Required. 4) Mortgage Course. 5) Country. 6) Street address. 7) Mobile Number. 8) Email address. 9) Month-to-month Earnings. 10) Community. 11)And therefore site did you right here from the us. Thanks and greatest Regards.Derek Current email address

I dashur NIkas. Por ne kuptimin age emrit “det”. Shtyllat elizabeth Herkulit me personally kalimin elizabeth kohes jane shvendosur ne shume zona te detit Mesdhe. Fjala vjen para vitit 260 p. Shtyllat elizabeth Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen e gjendjes se Atlantides pas ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat age Herkulit) teoria jote e famshe e Atlantides ne Ishullin elizabeth Maltes shkon ne koshin e plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete me pare)ndushtica e Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat e Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me personally preardhje pothuaj te njejte.

Punen big date age kam bazuar ne konkluzionet e te tjereve dhe aspak ne “shpikjet” elizabeth mija

Une te kisha kerkuar te me personally ndihmoje myself publikimin age shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime e sterperkthime nga ku mundesia elizabeth “forgotten into the Interpretation” eshte maksimale. Pyetja ime ishte elizabeth thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 age ka bere kete duke shkruar fjale for every fjale apo duke perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin “thita”+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te me personally pergjigjesh por vazhdon te myself sulmosh me personally perkthimet elizabeth bera nga tipat quand Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje “Bibel” te re duke e bere Atlantiden , parajsen elizabeth Eves dhe Adamit. We dashur Nikas une nuk jam nje nacionalist i semure qe kerkon te shpike gjera te pa qena per hir te lavdise se kombit te tij.

Perpara kombit tim une jam nje zero sheer. Qe te emrin tim shqiptar, vetes big date we vura kete detyre. Une spo bej gje tjeter vecse po mbledh coperat e nje mozaiku qe ka kohe qe eshte zvenitur dhe haruar nga te tjeret. Nuk eshte “shpikja” ime qe permasat e qytetit te Alantides perputhen me ato te gjirit te Durresit ,pra seven. Shiko konkluzionet e KOnferences se Atlantides ne 2005 elizabeth mbajtur ne ishullin MIlos ne Greqi. Nuk spraying satelitore te mara nga anija kozmike “Atlantis” te NASA-s te gjirit te Durresit. Nuk eshte “shpikja” ime perngjasimi i emrit “atlant” myself “taulant”. Nuk eshte “shpikja” ime zona age larte sizmike ne teritorin age Durresit dhe shkaterimet elizabeth panumerta te saj nga keto termete.

Une nuk jam perendi. Ti vazhdon ende te permendesh permasat e “stermedha” te Atlantides qe ska perendi ti pranoje dhe ti haje dot se ndryshe sot nuk would te debatonim. Ti e di mjaft mire se Platoni ka nenkuptuar teritorin ku shtrihej perandoria e Atlantides dhe jo permasat age saj. Age pra idashur Nikas permasat e perandorise se Atlantides perputhen pltesisht myself harten elizabeth perhapjes se fiseve apo popullates protilire ne Mesdhe. We ke kudo . Ne Azi ,ne Lindjen age Mesme ne Italine elizabeth Jugut. I ke kudo. Pastaj Platoni thot se Atlantasit benin tregti me personally greket bile edhe lufte me personally Athinasit. MOs do te me thuash qe qyterimi helen filloi 11000 vjete myself pare. Lol. Une jam thjesht amator dhe cka po bej age bej lorsque ai femija qe ka qene deshmitar we nje krimi dhe po terheq prej xhakete policin qe sapo ka mberitur ne vendngjarje.